Terugblik 2018

“Namens het bestuur van de Stichting Steun willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prachtige, tweede editie van de Prinses Máxima Centrum Rally afgelopen zaterdag. Het was een fantastisch evenement. De Rally was opnieuw heel goed georganiseerd, er waren veel deelnemers en dit heeft geresulteerd in het prachtige totaalbedrag aan donaties.

Wij willen jullie allemaal heel hartelijk danken voor de enorme inzet, bijdrage en organisatie van de afgelopen tijd. Het totaalbedrag van €115.000,- komt onze “Ouder kind kamer” zeer ten goede. Wij zijn jullie, de Lions Wassenaar-Duin en alle deelnemers aan de Rally bijzonder erkentelijk voor de bijdrage.

Als laatste vinden wij het heel fijn om te horen dat jullie volgend jaar opnieuw de Rally ten behoeve van ons centrum overwegen te organiseren! Dat zou fantastisch zijn. Wij gaan hier heel hard voor duimen.”

– Namens het Prinses Máxima Centrum

               www.prinsesmaximacentrum.nl

Bekijk de uitslagen van de Rally: Tour, Sport & Vintage

Loterij uitslag : Winnaar is Dhr Jacques Mogendorff.
De gelukkige winnaar van de Loterij met als hoofdprijs de Fiat 500, heeft vandaag woensdag 27 juni om 12.00 uur de auto in ontvangst genomen van Maxima Lease. Dank gaat uit naar Dhr Marc Westerman van Maxima Lease die deze auto ter beschikking heeft gesteld. Wij wensen Dhr Jacques Mogendorff veel plezier met zijn prijs!

 

 

IBAN: NL13 INGB 0007 5782 02