Sponsor worden?


Wilt u meehelpen bij het gevecht tegen kinderkanker?

Word dan sponsor van de unieke Prinses Maxima Centrum Rally 2022. Samen met u, sponsoren en donateurs, hebben wij één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Voorgaande jaren zijn al grote doelen bereikt met de opbrengsten van de Prinses-Maxima-Centrum-Rally.

De rally’s van 2018 en 2019 brachten maar liefst €250.000 euro op waar twee prachtige ouder-kind-kamers van zijn gebouwd. In deze ouder-kind-kamers kunnen de ouders verblijven tijdens de behandeling van hun kind. Zo proberen wij het leven in het ziekenhuis zo plezierig mogelijk te maken, waarbij het dagelijkse leven, waar mogelijk, gewoon doorgaat. In 2019 heeft de rally €135.000 euro opgebracht en hiermee werd een fitness room gefinancierd met als motto ‘MAXIMAal bewegen’. Door de deelname van rijders en gulle giften van sponsoren en donateurs konden deze belangrijke doelen worden gerealiseerd. Nu, in tijden van Corona waarin enkele sponsors hun bijdragen moeten reduceren, heeft het ziekenhuis uw hulp nog meer nodig dan voorheen.

Wilt u meer informatie? U kunt een e-mail schrijven en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op – info@prinsesmaximacentrumrally.nl


Sponsoren die u voorgingen

Ga hier naar de lijst met sponsoren van de voorgaande edities


Hoofdsponsor 2022