Prinses Máxima Centrum Rally 2022: Een rally tegen kinderkanker

Helaas moeten wij u wederom melden dat wij de rally gaan verplaatsen, en wel naar een nader te bepalen datum in 2022. De reden hiervoor is dat de corona maatregelen nu nog steeds te strikt zijn en dat de datum van 2 oktober 2021 niet goed was gekozen. Rond die datum waren er al te veel andere rally evenementen en het vooruitzicht dat alles weer mag in de maand oktober is nog steeds niet zeker. Om er zeker van te zijn dat de rally voor iedereen een onvergetenlijke dag word, hebben we dus besloten om deze te verplaatsen naar een nader te bepalen datum in 2022. Onze excuses voor het ongemak maar hopen uw begrip en deelname in 2022.

Ondanks de vertraging gaan we niet stil zitten, maar gaan we er voor zorgen dat de rally in 2022 een onvergetelijke dag gaat worden voor iedereen.

Inschrijven kan nog steeds via deze link:

inschrijven.

Nadat de Prinses Máxima Centrum rally in 2020 (en nu ook niet in 2021) georganiseerd kon worden in verband met de coronapandemie, wordt deze in 2022 met veel enthousiasme georganiseerd door Lionsclub Den Haag Scheveningen. Na de succesvolle edities van 2017, ‘18 en ‘19 hopen wij u welkom te mogen heten voor de editie van 2022. Ook in 2022 komen de baten weer volledig ten goede aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

De voorbereidende werkzaamheden zijn reeds in volle gang en het belooft weer een geweldige dag te worden. Wij rekenen op uw deelname!

Een tipje van de sluier: Ook dit jaar mogen 100% elektrisch of (nieuw dit jaar) waterstof aangedreven auto’s meerijden in een aparte klasse.

U gaat een mooie rally meemaken door het landschap van Zuid-Holland en verschillende kenmerkende “landmarks” aan doen. De rally wordt, net als andere jaren, door een zeer ervaren professioneel team uitgezet.

Ons doel is met zo’n 100 equipes te starten voor een all-in prijs van € 495,– euro per auto! Meer gaan we u nog niet vertellen maar wees ervan overtuigd dat de locaties van de start, lunch en finish (met een diner aan tafel) u zeer aangenaam zullen verrassen! We hopen eerdere deelnemers weer te mogen verwelkomen.

Belangrijk is dat u zich reeds NU kunt inschrijven. Voor de organisatie is dat van groot belang. De rally wordt georganiseerd door de ANBI stichting Lionsclub Den Haag – Scheveningen, welke ook BTW kan verrekenen. Let wel, uw inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is voldaan (u ontvangt bij inschrijving, per ommegaande een factuur). Er is een beperkt aantal plaatsen, dus snel inschrijven is van belang. Deelnemers uit eerdere jaren genieten voorrang bij inschrijving voor 1 februari.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de dan geldende maatregelen rondom de coronapandemie. Mocht de rally, vanwege coronamaatregelen, niet door kunnen gaan, zullen we herplannen of in het uiterste geval overgaan tot restitutie.

Wij zullen u op geregelde tijden per mail een nieuwsbrief sturen (die uiteraard ook op de site en Facebook pagina te lezen is) over alle vorderingen, deelnemers etc.

We verheugen ons op uw zeer gewaardeerde deelname en hopen dat u in uw vriendenkring, liefhebbers van vintage, elektrische of waterstof auto’s kunt overhalen mee te doen (rally ervaring is niet noodzakelijk).

Wij  zien uw inschrijving graag tegemoet.

 

Namens de organisatie,
Leo Bink –  voorzitter Rally Commissie 2021

 

Video impressie Rally 2019